020 690 145  |  ujlk@ujlk.fi

Jäteasiaintarkastaja, Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee jäteasiaintarkastajaa vakituiseen kokopäiväiseen virkasuhteeseen Uudenmaan jätehuoltoviranomaiselle 1.4.2022 alkaen.

Uudenmaan jätehuoltoviranomainen toimii 12 kunnan (Askola, Hanko, Inkoo, Karkkila, Lohja, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti) viranomaisena. Raaseporin kaupunki toimii vastuukuntana.

Jäteasiaintarkastajan tehtäviin kuuluu mm. hakemusten käsittely ja viranhaltijapäätösten tekeminen sekä esimerkiksi jätteiden erilliskeräysvelvoitteiden ja jätehuoltomääräysten noudattamisen seuranta ja kompostointi-ilmoitusten käsittely. Tehtäviin kuuluu myös yhteistyö muiden viranomaisten ja alueen jäteyhtiön (Rosk’n Roll Oy Ab) kanssa. Tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, korkeaa integriteettiä, oma-aloitteellisuutta, valmiuksia toimia verkostoissa ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva ylempi ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto, sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään tarvitaan laajaa ja monipuolista osaamista jäte- ja ympäristöasioissa sekä jätelainsäädännön tuntemusta. Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus viranomaistyöstä, mm. kokemusta viranhaltijapäätösten valmistelusta. Kokemus jätehuoltoalasta katsotaan myös eduksi.

Viran sijoituspaikkana on sopimuksen mukaan Lohja tai Porvoo.

Lisätietoja antaa jäteasianpäällikkö Christine Perjala.

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen (palkkaus TS-sopimuksen mukaan) viimeistään 31.1.2022 klo 12.00. Hakemukset laaditaan Raaseporin kaupungin kotisivun kautta sähköisesti osoitteessa: http://careers.raasepori.fi.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.